Βεζένκοφ: «Στηρίζουμε την απόφαση των προέδρων»

Βεζένκοφ: «Στηρίζουμε την απόφαση των προέδρων»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε αρχικά για την κίνηση της ομάδας του να μην κατέβει στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με την ομάδα του Πειραιά να προέρχεται από την απόφαση να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, δήλωσε ότι στηρίζει 100% την απόφαση της ομάδας του, ενώ πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην «κόντρα» με τους Βαυαρούς.

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς είμαστε παίκτες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο 100% και στηρίζουμε κάθε απόφαση των προέδρων. Εμείς είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάσκετ».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Έχουμε χάσει έξι από τα επτά τελευταία ματς, οπότε δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, έστω κι αν έχουν αποκλειστεί. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που διεκδικεί την πρόκριση και μετά θα δούμε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το πρόγραμμα».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Ο Βασίλης και ο Γιάνις είναι δύο γκαρντ που μας δίνουν πολλά. Οι απουσίες πάντα είναι σημαντικές, αλλά θα πάμε σύσσωμοι για το καλύτερο, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν», δήλωσε.

Για την αντιμετώπιση του Ντέρικ Γουίλιαμς: «Ο Γουίλιαμς είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτης, ήταν νούμερο δύο στο ντραφτ, αλλά έχουμε τους παίκτες και να τον περιορίσουμε, αλλά και να του επιτεθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ