Γκιστ: «Να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

Γκιστ: «Να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για το ματς με τη Μπασκόνια και για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Τζέιμς Γκιστ απέστειλε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Μπασκόνια υπογράμμισε πως οι πράσινοι πρέπει να μείνουν ταπεινοί και πεινασμένοι.

«Θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μία απώλεια. Ήταν ένα μεγάλο μέρος του Παναθηναικού, εξέφραζε πολλά από αυτά που εκφράζει ο σύλλογος. Όλοι ξέρουν ποιος ήταν και τι έχει κάνει αυτή η οικογένεια για την ομάδα», ανέφερε σχετικά με την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου ο Τζέιμς Γκιστ, προτού προσθέσει για το παιχνίδι με την Μπασκόνια στην κάμερα της Nova:

«Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, μετράμε τέσσερις σερί νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε και μας επιτρέπουν να κυριαρχούμε στο παιχνίδι.

Θα βγούμε έξω για να παλέψουμε, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι μία καλή ομάδα, ξέρει τι πρέπει να κάνει σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε στο σπίτι μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Επιπρόσθετα, ο Γκιστ ανέφερε: «Κανένας στα αποδυτήρια δεν σταμάτησε να πιστεύει. Παίζουμε καλά, είμαστε σε καλό ρυθμό αλλά δεν πρέπει να το δούμε άλλο. Νικήσαμε στη Μόσχα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί.

Δεν πρέπει να το θεωρούμε έκπληξη, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι νορμάλ να κερδίσουμε σε τέτοια ματς, πρέπει να ξέρουμε ότι είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει παντού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ