Πιτίνο: «Ήταν ένας αληθινός κύριος»

Πιτίνο: «Ήταν ένας αληθινός κύριος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ μίλησε και για τον γιο του Ρικ, ο οποίος παίζει τελικούς κόντρα στο Λούιβιλ.

Το κλίμα ήταν βαρύ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού λόγω του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου και ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον ιστορικό παράγοντα του συλλόγου.

«Τον γνώρισα μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Όλοι τον αγαπούσαν. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν ένας αληθινός κύριος, είτε έχανε η ομάδα, είτε κέρδιζε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, προτού μιλήσει για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, λέγοντας:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδας. Παίζουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλό ρυθμό. Η Μπασκόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει επιθετική νοοτροπία και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην άμυνά μας. Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σαν προπονητής, θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν έτσι».

Σχετικά με τον γιο του, που θα παίξει απέναντι στο Λούιβιλ στο NCAA, ο Ρικ Πιτίνο τόνισε: «Εμείς έχουμε την δική μας March Madness! Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, το μυαλό μου είναι μόνο στη Μπασκόνια! Αγαπώ τον γιο μου, αλλά μόνο η Μπασκόνια βρίσκεται στο μυαλό μου. Θέλουμε νίκες για να φτάσουμε στα πλέι-οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ