Από την Μπάγερν στην… Μπάγερν

Από την Μπάγερν στην… Μπάγερν

Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν την πορεία τους στην Ευρωλίγκα στο Μόναχο νικώντας τους Γερμανούς μετά από τρεις σερί ήττες. Ψάχνουν ακριβώς το ίδιο σε λίγη ώρα στο ΣΕΦ και πάλι απέναντι στην Μπάγερν

Σε οριακό σημείο βρίσκεται αγωνιστικά ο Ολυμπιακό. Με 6 ήττες στα τελευταία εφτά ματς στην Ευρωλίγκα δεν θα μπορούσε να είναι σε διαφορετική κατάσταση. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε η ομάδα του Μπλατ ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί. Τα όνειρα της τέταρτης ή πέμπτης θέσης έχουν χαθεί προ πολλού, το ζητούμενο είναι πλέον η είσοδος στην 8αδα.

Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως αγωνιστικά τον έχει πάρει η κατηφόρα έχοντας συνάμα και σοβαρές απουσίες όπως των Σπανούλη και Στρέλνιεκς.

Το καλό είναι πως ακόμη η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του. Εξαρτάται μόνο από τα δικά του αποτελέσματα.

Η Μπάγερν που υποδέχεται σε λίγη ώρα στο ΣΕΦ παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ο Ολυμπιακός οφείλει να επαναλάβει το restart που πέτυχε στον πρώτο γύρο ξανά επί της Μπάγερν. Τότε για την 8η αγωνιστική πήγαινε στο Μόναχο έχοντας τρεις σερί ήττες (ΤΣΣΚΑ, ΠΑΟ, Φενέρ) και έψαχνε τη νίκη που θα του άλλαζε την πορεία και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Τώρα υποδέχεται την Μπάγερν έχοντας ως στόχο να κάνει το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που θα του εξασφαλίσουν την είσοδο στα πλέι οφ, την συνέχεια στην διοργάνωση και όχι έναν σοκαριστικό αποκλεισμό που θα είναι η επιτομή της αποτυχίας από την στιγμή που πάνω από τα μισά της σεζόν ο στόχος ήταν μια προνομιακή θέση.

Η Μπάγερν προφανώς δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος όμως οι ερυθρόλευκοι επιβάλλεται να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να νοιώθουν πολύ καλύτερα στο φινάλε. Το πρόγραμμα άλλωστε με Γκραν Κανάρια, Ζαλγκίρις, Νταρουσάφακα είναι το καλύτερο δυνατό για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ