Μπλατ: «Εχουμε ακόμα για να φτάσουμε στα πλέι οφ»

Μπλατ: «Εχουμε ακόμα για να φτάσουμε στα πλέι οφ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν περιχαρής για την απόδοση της ομάδας του και το πώς αντέδρασαν οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στην Μπάγερν, όμως έβαλε… φρένο στις χαρές και τα πανηγύρια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν χαρούμενος μετά το θετικό αποτέλεσμα επί της Μπάγερν και ένιωσε δικαιωμένος για την πίστη στην ομάδα του μετά τη νίκη επί των Βαυαρών.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το ματς ότι: «Πιστεύω πως οι παίκτες μας έκαναν εκπληκτική δουλειά απαντώντας στο κάλεσμα. Κατάλαβαν πως ήταν η στιγμή να κάνουν το βήμα μπροστά, με τους τραυματισμούς και τα προβλήματα που έχουμε και τα παιδιά πνευματικά και σωματικά ήταν έτοιμοι. Για μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε υψηλό επίπεδο και το παιχνίδι αμυντικά ήταν υψηλού επιπέδου στο σύνολό του. Αξίζαμε τη νίκη και δίνω και τα μπράβο στην Μπάγερν, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη και τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια».

Ο Μπλατ ρωτήθηκε αν περίμενε τέτοια αντίδραση εντός παρκέ: «Ήλπιζα και πίστευα σίγουρα ότι θα μπορούσαν και το έκαναν. Μπορείς να έχεις προβλήματα, αλλά αν τα αποδυτήριά σου είναι δυνατά κι ενωμένα, μπορείς να ακούσεις… την καμπάνα όταν αυτή χτυπήσει. Πάνε καλά όλοι, σπρώχνει ο ένας τον άλλον, βοηθάει ο ένας τον άλλον και γι’ αυτό ανταποκρίθηκαν όπως ανταποκρίθηκαν».

Όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα, θεωρώντας πως η ομάδα έχει κάνει το βήμα για τα πλέι οφ, ο Μπλατ ήταν κατηγορηματικός: «Είσαι πολύ πολύ μπροστά. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση σίγουροι στα πλέι οφ αυτή τη στιγμή. Είναι μακριά από την αλήθεια. Έχουμε πολύ ακόμη δρόμο μπροστά μας. Παίζουμε χωρίς Σπανούλη, Στρέλνιεκς και μισό παιχνίδι χωρίς τον Γκος. Ποια πλέι οφ; Έχουμε πολλές νίκες μπροστά μας για να φτάσουμε ως τα πλέι οφ».

Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε σήμερα 47 προσπάθειες δύο πόντων και 18 τριών, ο Μπλατ σχολίασε: «Θέλαμε να επιτεθούμε από τη ρακέτα σήμερα. Μέρος του πλάνου μας ήταν να επιτεθούμε με τους ψηλούς μας. Και πιστεύω πως κυκλοφορήσαμε την μπάλα, ανοίξαμε το γήπεδο, μεταφέραμε καλά την μπάλα για να φτάσουμε να διεισδύσουμε ή να πασάρουμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα 15 λάθη, αλλά ίσως να οφείλεται στο ότι παίξαμε πιο γρήγορα. Το θέλαμε αυτό κι όταν παίζεις πιο γρήγορα κάνεις και πιο πολλά λάθη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ