Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια 93-64

Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια 93-64

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Γκραν Κανάρια στη Βαρκελώνη (93-64) και καπάρωσε την πέμπτη θέση της βαθμολογίας!

Η Γκραν Κανάρια δυσκόλεψε την Μπαρτσελόνα για λιγότερο από ένα ημίχρονο. Στη συνέχεια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Καταλανών και γνώρισε την ήττα με 93-64!

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς στο δεύτερο μισό ήταν επιβλητική και με όπλο της τα σουτ πίσω από τα 6,75 (19/28) επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση (93-64), παραμένοντας «ζωντανή στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, έχοντας πλέον «κλειδώσει» την 5η.

Για δύο δεκάλεπτα οι Νησιώτες κοίταξαν στα ίσα τους Μπλαουγκράνα και η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας και έδειχναν να ξεμένουν από λύσεις στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ένα επί μέρους σκορ 25-11 και μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου είχαν κατ’ ουσίαν καθαρίσει το παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Καταλανοί δεν έριξαν τους ρυθμούς, ήταν αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα τους φιλοξενούμενους και έφτασαν τελικώς σε μια άνετη νίκη!

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέβηκε στο 16-11 και παρέμεινε πολύ κοντά στην Αναντολού Εφές (που ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ελπίζοντας ακόμα για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Από πλευράς της, η Γκραν Κανάρια υποχώρησε στο 7-20, λίγα 24ωρα πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (21/03, 22:30).

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 38-35, 63-46, 93-64.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ