«Δάκρυσε» το ΟΑΚΑ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pics)

«Δάκρυσε» το ΟΑΚΑ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pics)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέτισε φόρο τιμής στον ιστορικό ηγέτη του συλλόγου και τον αποχαιρέτησε με το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Ο αγαπημένος τους Θανάσης δεν είναι πια στη ζωή. Εφυγε το πρωί της Δευτέρας, αλλά θα βρίσκεται για πάντα δίπλα τους. Στις καρδιές τους, στις σκέψεις τους, στην καρέκλα του στο ΟΑΚΑ, για να βλέπει τον Παναθηναϊκό. Τον δικό του Παναθηναϊκό. Την ομάδα που μαζί τον αδερφό του, Παύλο, μετέτρεψε σε μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Κανένας και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις τεράστιες επιτυχίες του Παναθηναϊκού και οδήγησε τους Πράσινους σε αμέτρητες κούπες, εντός και εκτός συνόρων. Ο κόσμος του Τριφυλλιού θα τον αγαπάει για πάντα και μαζί με τον αδερφό του θα τους θυμούνται άπαντες ως τους ιστορικούς ηγέτες που έκαναν τον σύλλογο παντοδύναμο στην Ευρώπη.

Πριν την έναρξη του αποψινού παιχνιδιού με την Μπασκόνια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους Θανάση. Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, έπαιξε στα μάτριξ του γηπέδου βίντεο για τον ιστορικό παράγοντα της ομάδας, με τον κόσμο να τον αποχαιρετάει με το πιο ζεστό του χειροκρότημα, ενώ στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ένα λεπτό μνήμης, αγάπης και τιμής για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

«Θανάση σε αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε, ατόφιος, μάγκας ο πιο ρομαντικός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα. Το ΟΑΚΑ δάκρυσε για τον αγαπημένο Θανάση των οπαδών του Τριφυλλιού. Παίκτες, προπονητές και οπαδοί απέτισαν φόρο τιμής και με ένα ζεστό χειροκρότημα του είπαν το δικό τους αντίο. Στο γήπεδο βρίσκεται μάλιστα η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, αλλά και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κένι Γκάμπριελ.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ