«Οργια» από Μάικ Τζέιμς: Ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους!

«Οργια» από Μάικ Τζέιμς: Ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους!

Φοβερή εμφάνιση από τον Αμερικανό γκαρντ της Αρμάνι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης - 35 πόντοι με 7/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 9/9 βολές.

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε στον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο, αλλά οι 35 πόντοι που πέτυχε δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν το διπλό στους Ιταλούς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ήταν ασταμάτητος και μάλιστα πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, οι 35 πόντοι που πέτυχε προήλθαν από 7/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 9/9 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μετά την ήττα στην Μαδρίτη, το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό είναι «ζωής και θανάτου» για την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του να ταξιδεύουν στην Ιταλία σε μία περίοδο που ο Μάικ Τζέιμς είναι… καυτός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ