Πιτίνο: «Η νίκη φέρνει πιο εύκολα ένα μάθημα από ότι μία ήττα»

Πιτίνο: «Η νίκη φέρνει πιο εύκολα ένα μάθημα από ότι μία ήττα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε, κατά την αποχώρηση της ομάδας προς την Ιταλία, για την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού», τα επόμενα παιχνίδια και τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει σήμερα με προορισμό την Ιταλία ώστε να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή (22/3, 21:45) για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας ο προπονητής των «πράσινων», Ρικ Πιτίνο, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις με αφορμή το παιχνίδι.

Ο 66χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην αντίπαλο του «τριφυλλιού», στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, αλλά και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στην Αρμάνι λέγοντας: «Παίζουν εξαιρετικά, έχασαν στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Έχουν τον MVP της σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να κερδίσουμε με 10 πόντους. Έδειξα σήμερα το πρωί στους παίκτες βίντεο με τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη φέρνει πιο εύκολα ένα μάθημα από ότι μία ήττα».

Στη συνέχεια μίλησε για τα τελευταία της κανονικής διάρκειας: «Είναι σαν μία March Madness. Ένα παιχνίδι και είσαι έξω. Πληρώνομαι για τον λόγο αυτό. Το να προετοιμάζεσαι για έναν αντίπαλο, να δουλεύεις περισσότερο και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το ευχάριστο. Όταν δεν είσαι έτοιμος νιώθεις άγχος. Μας αρέσει η πίεση, είναι ο καλύτερός σου φίλος στην ζωή».

Τέλος είπε για την ομάδα του: «Οι παίκτες θέλουν να καλύτεροι. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Το όπλο μας είναι η εξαιρετική χημεία που έχουμε. Όλοι παίζουν σαν μία γροθιά, με αυτό προχωράμε. Αυτό δουλεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ