Πιανιτζιάνι: «Ο Καλάθης αποφασίζει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, πολύ αθλητική ομάδα οι Πράσινοι»

Πιανιτζιάνι: «Ο Καλάθης αποφασίζει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, πολύ αθλητική ομάδα οι Πράσινοι»

Ο προπονητής της Αρμάνι, προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού σχολίασε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του Πιτίνο και τόνισε πως ο Νικ Καλάθης είναι ο παίκτης - κλειδί των Πράσινων.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην παρουσία του Νικ Καλάθη ο οποίος αποφασίζει τον ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σχολίασε:

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται με πέντε νίκες στη σειρά, συμπεριλαμβανομένων και τριών εκτός έδρας νικών και μία στη Μόσχα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αυτό τα λέει όλα σχετικά με την κατάσταση την την αυτοπεποίθησή τους. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, επιθετικά προσπαθούν να πιέσουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αναγκάζοντας τις άμυνες να πηγαίνουν προς το καλάθι.

Ο Νικ Καλάθης που παίζει τα μισά πικ εν ρολ της ομάδας, αποφασίζει τον ρυθμό, έτσι δεν έχουν πολλές αποφάσεις, αλλά μπορεί να δημιουργήσει πολλές καταστάσεις για τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, με τους οποίους θα πρέπει να παλέψουμε.

Αμυντικά -και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο- ο Παναθηναϊκός προστατεύει την μπάλα με μεγάλη επιθετικότητα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις αποστάσεις μας, αλλά κόντρα σε αυτού του είδους τις άμυνες θα είναι πιο δύσκολο. Θεωρώ ότι τα ριμπάουντ και οι πόντοι στο transition θα είναι καθοριστικοί παράγοντες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ