Κλάιμπερν: Οπαδός της Φενέρ απείλησε τη γυναίκα του ότι θα τον σκοτώσει (pic)

Κλάιμπερν: Οπαδός της Φενέρ απείλησε τη γυναίκα του ότι θα τον σκοτώσει (pic)

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο γκαρντ της Τσσκα, αφού οπαδός της Φενέρ έστειλε μήνυμα στη γυναίκα του πως θα τον σκοτώσει.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα της Τσσκα Μόσχας με τη Φενερμπαχτσέ, οδηγώντας τους Ρώσους σε νίκη με 70-68. Η εμφάνισή του προκάλεσε τα εγκωμιαστικά σχόλια από τους οπαδούς της Τσσκα, ενώ αντίθετα έφερε έντονη δυσφορία στους φιλάθλους της τούρκικης ομάδας.

Μέχρι εδώ όλα είναι φυσιολογικά, όμως ένας δυσαρεστημένος οπαδός της Φενέρ αποφάσισε να το τραβήξει στα άκρα. Συγκεκριμένα, ο άνδρας έστειλε μηνύματα στη γυναίκα του 28χρονου, απειλώντας πως θα τον σκοτώσει σε τρεις ημέρες.

«Πες στον άντρα σου ότι θα τον σκοτώσουμε σε 3 ημέρες… Και ναι, είμαστε στη Ρωσία, και κυνηγάμε ήδη τον άντρα σου. Εσύ και η οικογένειά σου θα είστε ασφαλείς, δεν έχετε να ανησυχείτε. Παρόλα αυτά, δεν απομένει πολύς χρόνος στον Κλάιμπερν», έλεγε το μήνυμα.

Ο Αμερικανός πάντως δημοσιοποίησε τις απειλές του οπαδού, ζητώντας από τη Euroleague και τη Φενέρ να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα.

Δείτε το απεχθές μήνυμα:

https://twitter.com/Da_Thrill21/status/1109020652823105536

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ