Ζαλγκίρις Κάουνας – Νταρουσάφακα 94-67

Ζαλγκίρις Κάουνας – Νταρουσάφακα 94-67

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διέλυσε την ουραγό Νταρουσάφακα με, έφτασε τις 13 νίκες και θα τα παίξει «όλα για όλα» για την πρόκριση την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι με 85-83 η Ζαλγκίρις νίκησε και τη Νταρουσάφακα στο Κάουνας με 94-67 για  την 28η αγωνιστική.

Ετσι, εκεί που η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαινόταν να έχει τεθεί εκτός πρόκρισης, φτάνοντας πλέον τις 13 νίκες, εξακολουθεί να ελπίζει.

Φυσικές οι ελπίδες των Λιθουανών είναι πολύ περιορισμένες, ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχουν χαθεί και μαθηματικά, θα προσπαθήσουν να τις εξαντλήσουν.

Κι αυτό πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (έχει ρεκόρ 14-14) στο ΣΕΦ στις 29 του μηνός το οποίο θα είναι ένας «τελικός» και για τις δύο ομάδες. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ζαλγκίρις είχε επικρατήσει των Πειραιωτών με σκορ 83-75.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Σάρας έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται στη Μαδρίτη από την ισχυρή Ρεάλ.

Οσον αφορά το ματς με την ουραγό Νταρουσάφακα δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι Τούρκοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί για μόλις ένα δεκάλεπτο. Ηδη στο ημίχρονο το σκορ είχε διαμορφωθεί στο +19 (49-30) για τους γηπεδούχους, με τη διαφορά να αγγίζει τους 25π. (62-37) στο τρίτο δεκάλεπτο και τους 31 στο τέταρτο (85-54).

Οι Λιθουανοί είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και εξαιρετική ευστοχία, ειδικά στα τρίποντα με 12/24.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ