Τι θέλουν οι «αιώνιοι» για πρόκριση στα playoffs

Τι θέλουν οι «αιώνιοι» για πρόκριση στα playoffs

O Παναθηναϊκός χρειάζεται απλά μια νίκη για να είναι στην 8αδα, ο Ολυμπιακός και με 2/2 μπορεί να μείνει εκτός πλέι οφ!

Ένας αποκαρδιωτικός Ολυμπιακός γνώρισε οδυνηρή ήττα το βράδυ της Πέμπτης (22/03) από την Γκραν Κανάρια και μπήκε σε μπελάδες αφού υπέστη την έβδομη ήττα του σε εννέα παιχνίδια. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το Μιλάνο επικρατώντας της Αρμάνι και έφτασε τις 6 σερί νίκες.

Δύο στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου της οι Πράσινοι είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας και κρατούν τις τύχες στα χέρια τους, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έχουν υποχωρήσει στην 9η θέση και πλέον είναι υπαρκτός ο κίνδυνος του αποκλεισμού ακόμα κι αν γίνει το 2/2 στο ΣΕΦ κόντρα στις Ζάλγκιρις Κάουνας και Νταρουσάφακα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αν οι Πειραιώτες επικρατήσουν των Λιθουανών και των Τούρκων θα έχουν σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση στα playoffs. Για να μείνουν εκτός, θα πρέπει να πάνε όλα στραβά!

Θα πρέπει  Παναθηναϊκός, Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο να κάνουν το 2/2!

Οι Πράσινοι κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπουντούτσνοστ, η Μπασκόνια κόντρα σε Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αρμάνι Μιλάνο να επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές.

Αν συμβούν τα άνωθεν τότε η Μπασκόνια θα είναι έκτη με ρεκόρ 17-13, ο Παναθηναϊκός έβδομος με 17-13, η Αρμάνι Μιλάνο όγδοη με 16-14 κι ο Ολυμπιακός 9ος με 16-14 καθώς έχει χάσει δύο φορές από τους Ιταλούς.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Μπλατ κάνει το 1/2, αν δηλαδή ηττηθεί από την Ζαλγκρίρις Κάουνας τότε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει και θα υπάρξουν πολλά πιθανά σενάρια που θα φέρουν πρόκριση ή αποκλεισμό.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την 29η αγωνιστική (29/3 στις 21:30) είναι ένας πραγματικός τελικός που θα κρίνει πολλά για την τελική οκτάδα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Μιλάνο, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο κρατά στην ουσία στα χέρια της το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πράσινοι έχουν μπροστά τους δύο παιχνίδια και χρειάζονται πλέον μία νίκη. Αν επικρατήσουν είτε της Ρεάλ Μαδρίτης, είτε της Μπουντούτσνοστ, δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα που τους βρίσκει εκτός οκτάδας!  Αν κάνουν το 2/2 τότε μπορούν να βγουν μέχρι και πέμπτοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ