Καλάθης: «Μεγάλη νίκη, ο κόσμος είχε τεράστια συνεισφορά»

Καλάθης: «Μεγάλη νίκη, ο κόσμος είχε τεράστια συνεισφορά»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη που πέτυχε το Τριφύλλι στο Μιλάνο και επισήμανε ότι ο κόσμος είχε τεράστια συνεισφορά.

Στη σημασία της νίκης, αλλά και στην παρουσία του κόσμου, στάθηκε ο Νικ Καλάθης, μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (95-83).

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη που πέτυχαν οι Πράσινοι και τόνισε ότι ο κόσμος είχε τεράστια συνεισφορά. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και επισήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν τα παρατάνε ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Είναι μεγάλη νίκη πολύ σημαντική. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Ο κόσμος είχε τεράστια συνεισφορά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν το παρατήσαμε ποτέ».

Ο Καλάθης ήταν φανταστικός στο παιχνίδι με την Αρμάνι και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια τεράστια νίκη. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε για 39:21 λεπτά, στα οποία είχε 27 πόντους με 12/17 δίποντα και 1/5 τρίποντα, ενώ παράλληλα κατέβασε 8 ριμπάουντ, έδωσε 14 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ