Παπαγιάννης: «Η άμυνα μας είναι το κλειδί για τη νίκη»

Παπαγιάννης: «Η άμυνα μας είναι το κλειδί για τη νίκη»

Ο 21χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του, επισήμανε το σημείο που θα κριθεί το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εξέλιξη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (28/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα, στην Ρεάλ, αλλά και στη δική του εξέλιξη, για την οποία ανέφερε:

«Κάποιο μυστικό δεν υπάρχει σε όλα αυτά. Ετοιμαζόμουν κάποιο καιρό. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Οφείλεται και στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και στις νίκες που κάνουμε», τόνισε ο 21χρονος σέντερ.

Για το παιχνίδι κόντρα στην «βασίλισσα» επισήμανε:

«Η επίθεση μας απ’ ότι έχουμε δείξει πάει πολύ καλά. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η άμυνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Αυτό θα παίξει τεράστιο ρόλο για εμάς κόντρα στην Ρεάλ. Και ο Ταβάρες και ο Αγιόν είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Ρεάλ.

Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πάνω τους. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους να επεκτείνουμε το σερί μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα ψηλού των «πράσινων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ