Μπαρτσελόνα και Ρεάλ «γλυκοκοιτάζουν» τον Σλούκα

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ «γλυκοκοιτάζουν» τον Σλούκα

Οι δύο Ισπανικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν στις λίστες τους τον Έλληνα γκαρντ και το καλοκαίρι αναμένεται να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Κώστας Σλόυλας αυτήν τη στιγμή αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρωλίγκα και με μέσους όρους 11,6 πόντους και 4,7 ασίστ, είναι λογικό να προξενεί το ενδιαφέρον πολλών «μνηστήρων».

Συγκεκριμένα, Ισπανικά Μέσα όπως το «Onda Madrid» και το «encestando», μεταδίδουν πως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πολύ ψηλά στις λίστες τους τον Έλληνα γκαρντ, ενόψει της επόμενης χρονιά.

O 29χρονος είχε υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και την επόμενη σεζόν θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θα παραμείνει ή όχι κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Ισπανών η Ρεάλ έχει στη λίστα και άλλους παίκτες, όπως οι Νάντο Ντε Κολό και Βασίλιε Μίτσιτς, για να ενισχύσει την περιφέρεια της, ωστόσο τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα είναι διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως Νο 1 στόχο τον Έλληνα παίκτη καθώς θεωρούν πως μπορεί να ηγηθεί και να εξελιχθεί ως το πρώτο όνομα στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα της Βαρκελώνης.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν καθώς ο Σλούκας φαίνεται να περνά καλά στην Τουρκία και ειδικά αν αποφασίσει να τον κρατήσει στην ομάδα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τότε η πιθανότητες να μετακομίσει στην Ιβηρική χερσόνησο είναι λίγες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ