Ολυμπιακός : Ένα τρίποντο βρε παιδιά (pic)

Ολυμπιακός : Ένα τρίποντο βρε παιδιά (pic)

Άσχημα τα ποσοστά των Ερυθρόλευκων από τα 6,75μ από την στιγμή που ήρθε η αγωνιστική τους πτώση στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός περνάει μία περίοδο που οι ήττες είναι περισσότερες από τις νίκες. Σε σημείο που η ομάδα του Πειραιά παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ, αν και πριν από καιρό ο περίγυρος των Ερυθρόλευκων μιλούσε ακόμα και για πλεονέκτημα έδρας.

Τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός έχει εφτά ήττες και δύο νίκες! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι παίκτες του Μπλατ δεν τα πηγαίνουν καλά αυτό το διάστημα. Ένας από αυτούς;

Σίγουρα το περιφερειακό σουτ. Με τους τραυματισμούς και όσα έχουν συμβεί στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός έχει σε αυτά τα 9 παιχνίδια το προβληματικό 31,8% από τα 6,75μ! Ποσοστό που θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερο αν δεν υπολογίσει κανείς το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, που παρότι έχασε με 15 πόντους, είχε 12/19 τρίποντα!

Σε αυτά τα εννιά ματς, ο Ολυμπιακός έχει 57/179 προσπάθειες από την γραμμή του τριπόντου, κάτι που κατά μέσο όρο είναι 6,3/19,9 τρίποντα σε κάθε παιχνίδι, με το συγκρότημα του Μπλατ να έχει ακόμα και στη νίκη επί της Μπάγερν αυτό το ποσοστό, τελειώνοντας στο ΣΕΦ με 6/18 τρίποντα.

Σίγουρα ένα κομμάτι που οφείλουν να βελτιώσουν στον Πειραιά στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ιδιαίτερα απέναντι στην σκληροτράχηλη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά τα τρίποντα του Ολυμπιακού σε αυτές τις 9 αγωνιστικές

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ