Ολυμπιακός : Ένα τρίποντο βρε παιδιά (pic)

Ολυμπιακός : Ένα τρίποντο βρε παιδιά (pic)

Άσχημα τα ποσοστά των Ερυθρόλευκων από τα 6,75μ από την στιγμή που ήρθε η αγωνιστική τους πτώση στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός περνάει μία περίοδο που οι ήττες είναι περισσότερες από τις νίκες. Σε σημείο που η ομάδα του Πειραιά παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ, αν και πριν από καιρό ο περίγυρος των Ερυθρόλευκων μιλούσε ακόμα και για πλεονέκτημα έδρας.

Τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός έχει εφτά ήττες και δύο νίκες! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι παίκτες του Μπλατ δεν τα πηγαίνουν καλά αυτό το διάστημα. Ένας από αυτούς;

Σίγουρα το περιφερειακό σουτ. Με τους τραυματισμούς και όσα έχουν συμβεί στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός έχει σε αυτά τα 9 παιχνίδια το προβληματικό 31,8% από τα 6,75μ! Ποσοστό που θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερο αν δεν υπολογίσει κανείς το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, που παρότι έχασε με 15 πόντους, είχε 12/19 τρίποντα!

Σε αυτά τα εννιά ματς, ο Ολυμπιακός έχει 57/179 προσπάθειες από την γραμμή του τριπόντου, κάτι που κατά μέσο όρο είναι 6,3/19,9 τρίποντα σε κάθε παιχνίδι, με το συγκρότημα του Μπλατ να έχει ακόμα και στη νίκη επί της Μπάγερν αυτό το ποσοστό, τελειώνοντας στο ΣΕΦ με 6/18 τρίποντα.

Σίγουρα ένα κομμάτι που οφείλουν να βελτιώσουν στον Πειραιά στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ιδιαίτερα απέναντι στην σκληροτράχηλη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά τα τρίποντα του Ολυμπιακού σε αυτές τις 9 αγωνιστικές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ