Γιασικεβίτσιους: «Χωρίς σταθερότητα ο Ολυμπιακός»

Γιασικεβίτσιους: «Χωρίς σταθερότητα ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους» και επισήμανε τα σημεία κλειδιά του παιχνιδιού.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (29/3, 21:30), κατά την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός τεχνικός ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταθερή απόδοση, ενώ στάθηκε και στις πιθανές απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς.

Τέλος, επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικότερα τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταθερότητα, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Εμείς όμως προετοιμαζόμαστε για την ομάδα που κέρδισε την Μπάγερν στο ΣΕΦ. Έχουν κάποιες απουσίες, καθώς δεν ξέρουμε αν θα παίξουν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς.

Αν λείψουν, ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία και σκορ από την περιφέρεια. Μπορεί να είναι καλύτερος αμυντικά, αλλά η επίθεσή του χάνει δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο, που μπορούν να σκοράρουν και να δώσουν ασίστ.

Για μας η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η front line του Ολυμπιακού, με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Το να τους σταματήσουμε είναι από τις προτεραιότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ