Καλάθης: «Φαίνεται στο γήπεδο ότι παίζουμε ως σύνολο»

Καλάθης: «Φαίνεται στο γήπεδο ότι παίζουμε ως σύνολο»

Ευχαριστημένος με την απόδοση τόσο του ίδιου όσο και του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τη Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (28/3) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα play off της Euroleague. Ο Νικ Καλάθης λίγες ώρες πριν το τζάμπολ προέβη σε δηλώσεις για την αποψινή αναμέτρηση, τονίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι».

Ακόμη, ο ηγέτης των «πρασίνων» στάθηκε στην γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας εντός παρκέ, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για την απόδοση τόσο του ίδιου όσο και του συνόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Παίζω καλό μπάσκετ, η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ. Οπότε για εμένα, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο για να παίρνει βοήθεια η ομάδα και εγώ προσωπικά».

Για τις έξι σερί νίκες: «Όλοι παίζουμε καλά, κάνουμε καλές προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε σωστά για τα παιχνίδια. Φαίνεται στο γήπεδο ότι παίζουμε ως σύνολο».

Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Προφανώς είναι μία ομάδα που σκοράρει αρκετά οπότε εμείς πρέπει να καταφέρουμε να το ελέγξουμε και να τους επιβραδύνουμε. Από την μεριά μας, πρέπει να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε για να τους ανταγωνιστούμε. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Για την πρόκριση και τους στόχους: «Το ελπίζω. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζω να προστατεύσουμε την έδρα μας και να τα πάμε καλά. Προχωράμε βήμα βήμα και μακάρι να παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ από πλευράς μας ως το φινάλε της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ