Προεδρική στήριξη: Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Προεδρική στήριξη: Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις και απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του.

Παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις (29/3, 21:30) για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έδωσαν το «παρών» στο ΣΕΦ και απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του. Το παιχνίδι με τη λιθουανική ομάδα είναι τελικός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Τα αφεντικά της ΚΑΕ στέκονται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα και στηρίζουν απόλυτα τον έμπειρο τεχνικό και τους «ερυθρόλευκους» παίκτες. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος θα δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. ιθα πρέπει να το πάρουν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ