Ουέμπερ: «Είναι θρύλος ο Σπανούλης» (vid)

Ουέμπερ: «Είναι θρύλος ο Σπανούλης» (vid)

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Μπριάντε Ουέμπερ, «ανακρίθηκε» από την Ευρωλίγκα και μίλησε για την επιλογή του να έρθει στην Ευρώπη, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γουίλιαμς-Γκος.

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει να κάνει focus σε παίκτες των ομάδων της και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του νέου γκαρντ του Ολυμπιακού Μπριάντε Ουέμπερ.

Ο 25χρονος Αμερικανός «ανακρίθηκε» από τους ανθρώπους τις Ευρωλίγκας και μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα εστιάζοντας κυρίως στους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά μίλησε για την απόφαση του να αφήσει την Αμερική και να έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Ακόμη μίλησε για τον έτερο συμπαίκτη του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τα στοιχέια που πρέπει να έχει ένας πόιντ γκαρντ για να παίξει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης των «ερυθρόλευκων»:

Για τον Ολυμπιακό είπε:

«Ο κόσμος ξέρει τον Ολυμπιακό. Παίκτες όπως οι Μπόμπι Μπράουν, Πατ Μπέβερλι και Έισι Λο έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό. Ήθελα να είμαι σε μία νικήτρια ομάδα.

Μίλησα με τη μητέρα μου και αρκετούς ακόμα ανθρώπους και κατάλαβα πως αν θέλω κάτι διαφορετικό, πρέπει να αγωνιστώ στην Ευρώπη.

Σκέφτηκα πως μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό, τον οποίο είχα δει στο NBA 2k. Λίγο πριν έρθω εδώ, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο NBA 2K. Σκέφτηκα πως «εντάξει, μπορώ να παίξω μαζί με αυτούς τους παίκτες»».

Για τον Βασίλη Σπανούλη ανέφερε:

«Είναι ένας θρύλος. Όλοι μιλούσαν για εκείνον, όταν η Ελλάδα νίκησε τις ΗΠΑ το 2006. Είναι ο μέντορας μου στην ομάδα. Μιλήσαμε και προσπαθώ να μάθω από αυτόν τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένας καλός πόιντ γκαρντ και το επίπεδο της Ευρωλίγκας:

«Πρέπει να είσαι πιο έξυπνος από τους άλλους. Είναι ένα μεγάλο άλμα, όταν μαθαίνεις ένα νέο σύστημα. Μου αρέσει να νικάω. Θέλω τα πάντα να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει τα playoffs.

Πέρσι, όταν ήμουν στις ΗΠΑ, είχα παρακολουθήσει την EuroLeague. Γνωρίζω οπότε πως θα με παρακολουθούν και αυτό είναι κάτι που θέλω.

Θέλεις να παίζεις, όταν έχει σημασία και όχι όταν δεν σε παρακολουθεί κάποιος. Θες να αγωνίζεσαι, όταν τα φώτα είναι πάνω σου και λάμπουν».

Για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τόνισε:

«Δίνει ενέργεια και ένταση στην άμυνα. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και όσο περισσότερο παίζουμε, θα νιώθει όλο και πιο άνετα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ