Μπλατ: «Δεν μας αρέσει ότι εξαρτόμαστε από τους άλλους»

Μπλατ: «Δεν μας αρέσει ότι εξαρτόμαστε από τους άλλους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε ότι δεν είπε νωρίτερα για τις απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, για να μην θεωρηθεί δικαιολογία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε μετά το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις ότι κόστισαν οι απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς, ενώ πλέον ο Ολυμπιακος δεν ελέγχει την τύχη του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις και οι δύο ομάδες έκαναν καλό παιχνίδι και με ένταση. Η δική μου οπτική γωνιά είναι ότι δεν σουτάραμε καλά στο τρίποντο σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος που ήρθε μας έσπρωξε προς τη νίκη και μακάρι να είχαμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Στο τέλος της ημέρας το συμπεράσματα είναι πως το βάθος της Ζαλγκίρις μας κόστισε, εμείς σημειώσαμε 6 πόντους από τον πάγκο και η Ζαλγκίρις 15.

Το κακό ποσοστό στο σουτ και δεν σουτάρεις καλά είναι δύσκολο να παίξεις και μέσα στο καλάθι. Οι αντίπαλοι σε μαθαίνουν και ξέρουν μετά το παιχνίδι σου. Το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δύο παίκτες Σπανούλη και Στρέλνιεκς οι οποίοι έχουν δημιουργία και σουτ, έπαιξε τον ρόλο του. Δεν ήθελα να το πω αυτό στην αρχή γιατί θα φαινόταν σαν δικαιολογία, αλλά όταν βγάζεις από την ομάδα 20-25 πόντους τότε υπάρχει επιθετικό πρόβλημα».

Παράλληλα για το αν θα άλλαζε κάτι στο ρόστερ και θα έκανε άλλη επιλογή: «Θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αλλά όχι τώρα. Δεν μας αρέσει ότι εξαρτόμαστε από τους άλλους αλλά είμαστε ζωντανοί ακόμα και μέσα στο παιχνίδι. Θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, αλλά όχι τώρα».

Για Ουέμπερ δήλωσε τέλος πως: «Ο Μπριάντε ήρθε σε έναν νέο κόσμο και μία εποχή δύσκολη για την ομάδα με αρκετούς τραυματισμούς και δεν είχε εμπειρίες στην Ευρώπη. Αλλά προσαρμόστηκε αμέσως και τον τιμά αυτό και είναι ξεχωριστό παιδί. Αν το αποφασίσει και πιστεύω ότι θα το κάνει, θα είναι ένας παίκτης ο οποίος θα έχει σπουδαία ευρωπαϊκή καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ