Παπαγιάννης: «Η πρόκριση είναι στα χέρια μας»

Παπαγιάννης: «Η πρόκριση είναι στα χέρια μας»

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης,μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μπουντούτσνοστ, αλλά και για το ματς κόντρα στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει στην Ευρωλίγκα για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ανέφερε αναλυτικά:

«Aπέναντι στη Ρεάλ θεωρώ ότι χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να εξασφαλίσουμε από τώρα την πρόκριση για τα πλέι οφ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ εις βάρος ματς. Ήταν ένα ματς που σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να μάθουμε από τα λάθη μας προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Η πρόκριση παραμένει στα χέρια μας και μπορούμε να την κατακτήσουμε κερδίζοντας τη Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Πρόκειται για μια ομάδα με ποιοτικούς και φιλόδοξους παίκτες, που θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη.

Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε δίχως να μας απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Από εκεί και πέρα βέβαια αύριο υπάρχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της οδού Τζον Κένεντι.

Ο Γιώργος  Παπαγιάννης έγραψε σχετικά:

«Πριν τον αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι το Περιστέρι, την οποία σεβόμαστε πολύ. Η πορεία της την φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από καλή. Έχουν πλάνο και θέληση.

Για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ο Νικ Καλάθης σήμερα πήρε κάποιες «ανάσες» για να ξεκουράσει τα πόδια του, θα είναι αύριο στο Περιστέρι, αλλά θα πάρει αρκετά λεπτά ξεκούρασης. Όλοι οι υπόλοιποι εκτός βέβαια του Νίκου Παππά, είναι κανονικά στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ