Πιτίνο: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Πιτίνο: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το NCAA και τους Βιρτζίνια Καβαλίερς, για την εμπειρία του στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως τίποτα στην Αμερική δεν συγκρίνεται με ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Heavy.com και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και τα όσα έχει καταφέρει με το τριφύλλι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης ο Αμερικανός τεχνικός μίλησε για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τονίζοντας πως κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στην Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Παράλληλα ο Πιτίνο στάθηκε στην πορεία των πράσινων τους τελευταίους μήνες και το γεγονός ότι δεν είχε ελπίδες να μπει στα playoff της Euroleague, αλλά εντέλει με ένα σπουδαίο ντεμαράζ έχει την ευκαιρία με νίκη να είναι στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ακόμα μίλησε για το NCAA και το Final Four λέγοντας πως οι Βιρτζίνια Καβαλίερς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα μετά από νίκη στον τελικό επί του Ντιουκ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει άποψη και θα πάει μέχρι τέλους με το Βιρτζίνια.

Αναλυτικά όσα είπα ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν την μεγαλύτερη αθλητική αντιπαλότητα στον κόσμο. Τίποτα στην Αμερική δεν συγκρίνεται με αυτό».

Όταν ήρθα εδώ, η ομάδα δεν είχε καμία ελπίδα για τα πλέι-οφ. Από τότε, έχουμε φτάσει σε μερικές εντυπωσιακές νίκες εκτός έδρας και έχουμε φτάσει εκεί που κανείς δεν περίμενε. Οι φίλαθλοι μας έχουν εντυπωσιάσει».

Για τον πρωταθλητή του NCAA: «Το Βιρτζίνια πιστεύω πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα του NCAA, καθώς θα επικρατήσει στον τελικό του Ντιουκ. Είμαι εξαρχής με τους Καβαλίερς και αυτό δεν θα αλλάξει τώρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ