Παπαπέτρου: «Επικίνδυνη η Μπούντουτσνοστ, αποτυχία αν χάσουμε»

Παπαπέτρου: «Επικίνδυνη η Μπούντουτσνοστ, αποτυχία αν χάσουμε»

Για το παιχνίδι με τους Μαυροβούνιους μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» για να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (4/4) τη Μπούντοτσνοστ στο ΟΑΚΑ με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στα play off, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες… εξελίξεις.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με το σύλλογο του Μαυροβουνίου, τονίζοντας την αναγκαιότητα για συγκέντρωση, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως σε περίπτωση ήττας οι «πράσινοι» θα έχουν αποτύχει στην αποστολή τους.

Ακόμη, ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε και για το μάθημα που πήραν στο «τριφύλλι» από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αρνήθηκε να επιλέξει κάποιον αντίπαλο ως προτιμότερο για τα play off.

«Πριν από τρεις μήνες, θα μας χαροποιούσε να μαθαίναμε ότι θα φτάσουμε εδώ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί η Μπούντουτσνοστ είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε, για να μην πάει χαμένο και το πώς γυρίσαμε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Αν χάσουμε θα είναι μεγάλη αποτυχία για όλους μας. Απειλεί από όλες τις θέσεις η Μπούντουτσνοστ, πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνά μας. Αν ξεκινήσουμε απ’ αυτήν και βρούμε ενέργεια από τον κόσμο, θα είναι το κλειδί για να τα καταφέρουμε».

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Η ήττα από την Ρεάλ είναι μάθημα, ενώ και με την Μπασκόνια είχαμε ένα άσχημο ημίχρονο. Του Ρούντι ήταν ένα τυχερό σουτ, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Αύριο πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά καλό μπάσκετ».

Για το αν προτιμά αντίπαλο στην 8άδα, απάντησε: «Το θέμα είναι να περάσουμε. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ