Οι 12άδες στο Παναθηναϊκός – Μπούντουτσνοστ

Οι 12άδες στο Παναθηναϊκός – Μπούντουτσνοστ

Ο Ρικ Πιτίνο πλην του μακροχρόνια απόντα Νίκου Παππά, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στα χέρια του πολλές και ποιοτικές λύσεις για τη μάχη με την Μπούντουτσνοστ.

Ετοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ, που θα κρίνει το μέλλον του στη φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του Τριφυλλιού να μετρούν αντίστροφα για το τζάμπολ της αναμέτρησης (21:00).

Οι Πράσινοι χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Μαυροβούνιους, προκειμένου να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Μια πρόκριση, που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες φάνταζε ως ένα άπιαστο όνειρο.

Ο έμπειρος τεχνικός πλην του μακροχρόνια απόντα Νίκου Παππά, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στα χέρια του πολλές και ποιοτικές λύσεις.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Ρικ Πιτίνο): Τόμας, Λάνγκφορντ, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Κιλπάτρικ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Μπουντούτσνοστ (Γιάσμιν Ρέπεσα): Τζάκσον, Κόουλ, Σου. Σέχοβιτς, Κλαρκ, Μπάροβιτς, Σ. Σέχοβιτς, Γκόρντιτς, Μπιτάτζε, Πόποβιτς, Μπελ, Νίκολιτς, Ουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ