Με νίκη ο Παναθηναϊκός παίζει με τη Ρεάλ στα playoffs

Με νίκη ο Παναθηναϊκός παίζει με τη Ρεάλ στα playoffs

Με νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπουντούτσνοστ παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, και τίθεται αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης!

Το ένα ζευγάρι των playoffs της φετινής Ευρωλίγκας σχηματίστηκε!

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ και με την έναρξη του τέταρτου και τελευταίου δεκαλέπτου οι Πράσινοι προηγούνται με 66-56!

Αν λοιπόν το Τριφύλλι πάρει τη νίκη (όπως διαφαίνεται) και ως εκ τούτου και το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπραξε τα δέοντα και επικράτησε της Μπασκόνια με 82-78! Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει δύο πράγματα για τους «αιώνιους».

Για τον μεν Ολυμπιακό, η νίκη της Ρωσικής Αρκούδας σε συνδυασμό με τη νίκη της Εφές επί της Αρμάνι, κρατούν τους Ερυθρόλευκους στο όνειρο και περιμένουν νίκη της Ρεάλ επί της Ζαλγκίρις στην Μαδρίτη.

Για τον μεν Παναθηναϊκό, η νίκη της ΤΣΣΚΑ σημαίνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστικά τρίτη στη βαθμολογία της regular season, κι έτσι με νίκη τους οι Πράσινοι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ τερματίζουν έκτοι και βρίσκουν στο διάβα τους τους Μαδριλένους στα playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ