Μαγικός Καλάθης: Έκανε triple double κόντρα στην Μπουντούτσνοστ

Μαγικός Καλάθης: Έκανε triple double κόντρα στην Μπουντούτσνοστ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, έγραψε Ιστορία στο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ, κάνοντας triple double, 6 λεπτά πριν τη λήξη του ματς, κι έγινε ο δεύτερος παίκτης στη διοργάνωση, μετά τον Νίκολα Βούισιτς που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο.

Ο Νικ Καλάθης έκανε… μαγικά το βράδυ της Πέμπτης (04/04). Ο ηγέτης των Πράσινων προσπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά στη λίστα των κορυφαίων πασέρ, κι έγραψε το πρώτο του triple-double όντας μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που το καταφέρνει.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του αγώνα κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, ο διεθνής άσος μάζεψε το 10ο ριμπάουντ του και σύσσωμο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε και φώναξε για ώρα ρυθμικά το όνομά του!

Ο πολύπειρος άσος προσπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά κι έγινε ο έβδομος πασέρ στην Ιστορία της διοργάνωση και το έκανε μάλιστα έξι λεπτά πριν από το φινάλε, όταν η στατιστική του έγραψε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ…

Ο τελευταίος Έλληνας (σε ελληνική ομάδα) με triple-double ήταν ο Άγγελος Κορωνιός σε ματς της 11ης Απριλίου του 1992, όταν πέτυχε 31 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ και μάζεψε 10 ριμπάουντ σε αγώνα του Περιστερίου με τον Πανιώνιο (62-81).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ