Μπάγερν Μονάχου – Γκραν Κανάρια 84-77

Μπάγερν Μονάχου – Γκραν Κανάρια 84-77

Η Μπάγερν Μονάχου έκαμψε την αντίσταση της Γκραν Κανάρια (84-77) με «δράστη» τον συνήθη ύποπτο, Ντέρικ Ουίλιαμς, και ολοκλήρωσε με νίκη τη φετινή της παρουσία στην Ευρωλίγκα.

Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, έπαιξαν με μοναδικό στόχο το χαρούμενο φινάλε. Η Μπάγερν ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, που με κορυφαίο τον Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους και 6 ριμπάουντ επικράτησε της Γκραν Κανάρια του εντυπωσιακού Σιμ-Σάντερ Βένε (19 π.).

Η Μπάγερν έκλεισε την χρονιά στη Euroleague με ρεκόρ 14-16, ενώ η Γκραν Κανάρια με 8-22.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς οι Νησιώτες δεν είχαν καμία διάθεση παράδοσης. Η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 26-20 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώθηκε με τους Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα 9 πόντων (44-35).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χωρίς να πατήσουν γκάζι αλλά με «δράστη» τον Ντέρικ Ουίλιαμς, πήραν μία διαφορά ασφαλείας της τάξεως των 20 πόντων (73-53) και το παιχνίδι έδειχνε να κλειδώνει υπέρ τους.

Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι η ομάδα του Ράντονιτς πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (84-77).

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 44-35, 73-53, 84-77

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ