Γκιστ: «Ευλογημένος που έπαιξα με Καλάθη και Διαμαντίδη» (pic)

Γκιστ: «Ευλογημένος που έπαιξα με Καλάθη και Διαμαντίδη» (pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ, με ανάρτηση του στα social media, αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η Euroleague για τον συμπαίκτη του, Νικ Καλάθη.

Η Euroleague πρόσφατα δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ για τον Νικ Καλάθη που παρουσιάζει τα πρώτα του χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις τελευταίες σεζόν του ως παίκτης της ομάδας.

Διάφοροι θρύλοι του συλλόγου, όπως οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησαν για τον αρχηγό των «πρασίνων» με άκρως κολακευτικά λόγια.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, λοιπόν, αναφέρεται και ο επί σειρά ετών φόργουορντ του «τριφυλλιού», Τζέιμς Γκιστ, σε μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 32χρονος ανέβασε μια φωτογραφία από το εν λόγω βίντεο και μάλιστα έγραψε και ένα μήνυμα με το οποίο αποκαλεί τον εαυτό του «ευλογημένο» που έχει αγωνιστεί δίπλα σε παίκτες όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νικ Καλάθης.

Παράλληλα παρακινεί και τον κόσμο να ψάξει και να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ που έφτιαξε η Euroleague για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Τζέιμς Γκιστ:

«Ευλογημένος που έχω παίξει στο πλευρό δύο εκ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρώπης (εννοεί τους Καλάθη και Διαμαντίδη που συμμετέχουν στο βίντεο). Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται στην διαδικασία που γράφει ιστορία… Δείξτε αγάπη και τσεκάρετε το ντοκιμαντέρ στο Youtube».

https://www.instagram.com/p/BwCF6wLp5qz/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ