Ρέγες: «Να παίξουμε σκληρά τον Καλάθη, δεν θα αγωνιστεί ο Γιουλ»!

Ρέγες: «Να παίξουμε σκληρά τον Καλάθη, δεν θα αγωνιστεί ο Γιουλ»!

Ο Φελίπε Ρέγιες εξήγησε πως στη σειρά με τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ θα κάνει τη ζωή του Νικ Καλάθη... δύσκολη, υποστηρίζοντας ακόμη οτι ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα προλάβει τη σειρά με το τριφύλλι.

Με «σκληρό» τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Νικ Καλάθη η Ρεάλ προκειμένου να τον περιορίσει, σύμφωνα με τον Φελίπε Ρέγες. Ο Ισπανός σέντερ της βασίλισσας τόνισε οτι οι Μαδριλένοι θα πρέπει να κάνουν τη ζωή του ηγέτη του Παναθηναϊκού... δύσκολη, γεγονός που θα είναι «κλειδί» για την πρόκριση της ομάδας ρους.

Επίσης ο Ρέγες υποστήριξε οτι ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα προλάβει κανένα παιχνίδι της σειράς με το τριφύλλι και πλέον προσπαθεί να προλάβει το final-4, εφόσον φυσικά η Ρεάλ προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέγες:

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά… Το πλεονέκτημα έδρας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό όμως είδαμε και πέρσι ότι δεν έχει καθοριστική σημασία. Ο Παναθηναϊκός είχε τα πρώτα ματς στην έδρα του όμως στο φινάλε προκρίθηκε η Ρεάλ. Θέλουμε να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια στη Μαδρίτη και να πάμε στην Αθήνα έχοντας πλεονέκτημα δυο νικών» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο αρχηγός της «Βασίλισσας».

Ο Ρέγιες αναφέρθηκε, επίσης στο πρόβλημα του Σέρχιο Γιουλ (ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού) που ενδέχεται να του κοστίσει τη συμμετοχή στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. «Είναι καλά… Για την ακρίβεια, ο Σέρχι είναι λίγο ενοχλημένος αφού ο τραυματισμός του ήλθε στο πιο σημαντικό σημείο της χρονιάς, λίγο πριν από τα playoffs της EuroLeague. Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός και δεν χρειάζεται να πιεστεί επειδή υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Πρέπει να το πάρει… ψύχραιμα και όταν επιστρέψει, θα μας βοηθήσει με τον τρόπο που ο ίδιος ξέρει. Δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε στα playoffs όμως ελπίζω να μας βοηθήσει στο Final 4».

Ακόμη ο 39χρονος σέντερ έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη και την επιρροή του στο παιχνίδι των Κυπελλούχων Ελλάδας: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να περιορίσουμε τους πιο σημαντικούς παίκτες τους και ο Καλάθης είναι ο άξονας αυτής της ομάδας, ο γκαρντ που κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Για να τους κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε σκληρά στον Καλάθη, να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα, να μην του δώσουμε εύκολη πάσα. Πρέπει να παίξουμε άμυνα ως ομάδα κι εν γένει να είμαστε πιο επιθετικοί. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Δεν πρέπει να μας γίνει εμμονή ο Καλάθης, με δεδομένο ότι υπάρχουν κι άλλοι σημαντικοί παίκτες».

Οσο για τo συμβόλαιο του Φελίπε Ρέγιες με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, απάντησε: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό… Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία μας και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει… Πάντα είχα μια άριστη σχέση με τη Ρεάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ