«Τρέχει» για να προλάβει Παναθηναϊκό ο Σέρχιο Γιουλ (vid)

«Τρέχει» για να προλάβει Παναθηναϊκό ο Σέρχιο Γιουλ (vid)

Ο Σέρχιο Γιουλ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, όντας αφοσιωμένος στην αποθεραπεία του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (17/4, 22:15) για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, με τον αρχηγό των «μερένγκες», Σέρχιο Γιουλ, να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Έτσι συνεχίζει εντατικά τις αποθεραπείες, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον δικέφαλο, με σκοπό να είναι έτοιμος για το μεγάλο «ραντεβού» των δύο συλλόγων, με στόχο την πρόκριση στο Final Fou που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια.

Ο 31χρονος γκαρντ έκανε μια ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η οποία τον δείχνει να έχει επιστρατεύσει τα… πάντα με σκοπό να επιστρέψει, δείχνοντας τον να βρίσκεται σε μια πισίνα και να κάνει ποδήλατο με για τις ανάγκες της αποθεραπείας του.

Μαζί με το βίντεο που ανέβασε, έγραψε και ένα μήνυμα το οποίο λέει: «Ποδήλατο σε ζεστό νερό και μετά σε κρύο για να ενεργοποιήσω την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνω την αποθεραπεία».

Δείτε την ανάρτηση του Σέρχιο Γιουλ:

https://twitter.com/23Llull/status/1116647982173249536

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ