Ευρωλίγκα: Ο ηγέτης Καλάθης και το «πράσινο» comeback για τα πλέι οφ

Ευρωλίγκα: Ο ηγέτης Καλάθης και το «πράσινο» comeback για τα πλέι οφ

Με τον Ρικ Πιτίνο ως κεντρικό πρόσωπο η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας εκτενώς την μεγάλη επιστροφή των Πρασίνων στο τέλος της κανονικής περιόδου, που τους χάρισε την πρόκριση.

Τα αφιερώματα για τις ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση για τα play-off συνέχισε η Ευρωλίγκα, με την διοργανώτρια αρχή αυτήν την φορά να εστιάζει στον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο.

Το αφιέρωμα αυτό έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Ρικ Πίτινο, με τον προπονητή των Πρασίνων να εξηγεί το πως η ομάδα του έφτασε ως εδώ. Παράλληλα, αποθέωσε για άλλη μια φορά τον Νικ Καλάθη, ενώ αναφέρθηκε και στις μάχες του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμερικανός προπονητής:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Οι παίκτες πήγαν το παιχνίδι του σε νέο επίπεδο. Κατάλαβαν για πιο λόγο έπαιζαν άσχημα προηγουμένως. Κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη και τότε μπορείς να κάνεις τη σωστή αλλαγή, να χτίσεις τη σωστή κουλτούρα».

Για τον Νικ Καλάθη: «Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός παίκτης, ένας εκ των κορυφαίων πασέρ που έχω δει στη ζωή μου»

Για την σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Αν έχεις να παίξεις 1 ματς, δεν νικά πάντα η ομάδα με το μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά εκείνη που παίζει καλύτερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ