Βατούτιν: «Αν πάρουμε την Ευρωλίγκα θα ανανεώσουμε τον Ιτούδη»

Βατούτιν: «Αν πάρουμε την Ευρωλίγκα θα ανανεώσουμε τον Ιτούδη»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας, αλλά και για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Αρχικά ανέφερε πως αν η «Ρωσική Αρκούδα» κατακτήσει την Ευρωλίγκα είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό, ενώ για τα συμβόλαια των παικτ΄’ων που λήγουν σχολίασε πως το ΝΒΑ και η Κίνα θα πάιξουν τον ρόλο τους για την οποιαδήποτε συμφωνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέι Βατούτιν:

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσουμε για τον προπονητή. Όλοι ξέρουν πως αυτό δεν θα γίνει πριν τελειώσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν σημαίνει πως θα πάρουμε την απόφαση αμέσως μετά το Final Four. Μετά θα μιλήσουμε για το ρόστερ.

Είναι δύσκολο να φανταστώ μια κατάσταση, στην οποία ο προπονητής παίρνει την Ευρωλίγκα και μετά δεν ανανεώνει, εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο, όπως να αρνηθεί ο ίδιος να ανανεώσει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, στον αθλητισμό όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αν πάρουμε την Ευρωλίγκα σίγουρα θα προτείνουμε ανανέωση στον προπονητή μας».

Για τα συμβόλαια των Χάινς, Ντε Κολό, Κλάιμπερν, Χίγκινς και Χάντερ: «Μιλάμε για σπουδαίους παίκτες, που σχεδόν όλοι έχουν ανεβάσει την τιμή τους. Με κάποιους θα βρούμε κοινό έδαφος συζήτησης, με άλλους όχι. Υπάρχει ο ανταγωνισμός από το ΝΒΑ, την Κίνα και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας και το μπάτζετ δεν είναι όπως παλιά.

Το θέμα είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με το μπάτζετ που διαθέτουμε. Φυσικά κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει περισσότερα χρήματα και κάθε διοίκηση να έχει μια καλή ομάδα χωρίς να πληρώνει υπερβολικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ