Γιασικεβίτσιους: «Δεν μπορούμε να δίνουμε δώρα στη Φενέρ»

Γιασικεβίτσιους: «Δεν μπορούμε να δίνουμε δώρα στη Φενέρ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν την σειρά των playoffs της Ζαλγκίρις κόντρα στην Φενερμπαχτσέ.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αντιμετωπίζει την Φενερμπαχτσέ με μειονέκτημα έδρας για τα playoffs της Ευρωλίγκας και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση της σειράς.

«Η Φενέρ είναι πρακτικά η ίδια ομάδα εδώ και μερικά χρόνια. Έχει τον ίδιο προπονητή και παίζει ωραίο μπάσκετ από την στιγμή που κατάλαβαν το σύστημα και έχουν καλό συναίσθημα ο ένας για τον άλλο. Αυτό είναι ένας παράγοντας που ανησυχεί τον οποιονδήποτε. Το να αγωνίζεσαι στα playoffs είναι ένα καινούριο στάδιο.

Η σημασία κάθε χαμένης μπάλας, κάθε λεπτομέρεια είναι μεγαλύτερη τώρα. Η Φενέρ είναι πειθαρχημένη και πολύ έμπειρη. Δεν μπορούμε να δίνουμε δώρα, άσχημα φάουλ και εύκολα καλάθια διότι ξέρουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο εύκολα για εμάς. Η ομάδα έχει χτιστεί για αυτό το κομμάτι της σεζόν. Και είναι σημαντικό να καταλάβουμε την σημασία κάθε λεπτομέρειας», δήλωσε ο Λιθουανός προπονητής για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ