Κοζέρ: «Ιδιαίτερη η σειρά, θέλει τη ρεβάνς ο Παναθηναϊακός»

Κοζέρ: «Ιδιαίτερη η σειρά, θέλει τη ρεβάνς ο Παναθηναϊακός»

Στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, μίλησε ο γκαρντ των «μερένγκες», Φαμπιέν Κοζέρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία την Τετάρτη (17/4, 22:15) για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ και ο Γάλλος γκαρντ της «βασίλισσας», Φαμπιέν Κοζέρ, μίλησε για τα παιχνίδια με τους «πράσινους».

Ο 31χρονος διεθνής ανέφερε πως οι «μερένγκες» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Σέρχιο Γιουλ στοπ πρώτο ματς, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να πάρει τη ρεβάνς από πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαμπιέν Κοζέρ:

Για τα πλέι-οφ: «Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος της σεζόν. Όσα έχουν προηγηθεί δεν μετρούν και από εδώ και πέρα κρίνεται αν μια χρονιά είναι πετυχημένη ή όχι».

Για τον Γιουλ: «Δεν θα έχουμε τον Σέρχιο μαζί μας, αλλά έχουμε πολλά όπλα. Πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι και θεωρώ πως έχουμε όλες τις δυνατότητες να κερδίσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για την σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Η σειρά είναι ιδιαίτερη, γιατί σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα θέλει να πάρει τη ρεβάνς για πέρσι. Ο Καλάθης είναι από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης και δημιουργεί πολύ για την ομάδα του.

Θα πρέπει να τον περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού. Είναι παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν κι άλλους καλούς παίκτες».

Για τον κόσμο της Ρεάλ: «Δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα στον κόσμο, είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα μας. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ