Κοζέρ: «Ο Καλάθης είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρώπη»

Κοζέρ: «Ο Καλάθης είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρώπη»

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης υποκλίθηκε στον Νικ Καλάθη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον παίκτη – κλειδί του Παναθηναϊκού, αλλά και ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρώπη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νικ Καλάθη ο Φαμπιάν Κοζέρ, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό (17/4, 22:15) για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο άσος της Βασίλισσας τόνισε ότι ο Καλάθης είναι ο παίκτης – κλειδί του Παναθηναϊκού, αλλά και ένα από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να σταματήσουν τον ηγέτη του Τριφυλλιού, προκειμένου η Ρεάλ να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η στιγμή-κλειδί της σεζόν είναι εδώ και πιστεύω ότι έχουμε ανταποκριθεί αρκετά καλά μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι έχουμε χάσει τον Γιουλ. Πρέπει να παραμείνουμε προσκολλημένοι στα καλά πράγματα που κάνουμε στο παρκέ και να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι, γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει φιλοδοξία και θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί έχουν τον Καλάθη, ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρώπη και είναι ο παίκτης-κλειδί του Παναθηναϊκού. Είναι αδύνατον να σταματήσουμε ένα παίκτη, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τον ίδιο να δημιουργήσει φάσεις για τους συμπαίκτες, κάτι στο οποίο είναι εξαιρετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ