Πρέπελιτς: «Σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Πρέπελιτς: «Σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Ο Σλοβένος άσος της Ρεάλ στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και τόνισε ότι οι Μαδριλένοι θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στο δεύτερο ματς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 75-72.

Οι Πράσινοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα πάνω στα επιθετικά ατού της ισπανικής ομάδας και έφτασαν μια ανάσα από το μπρέικ. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δυσκόλεψε πολύ τους γηπεδούχους, με τα λεγόμενα του Κλέμεν Πρέπελιτς να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Σλοβένος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του δεύτερου αγώνα των δύο ομάδων, που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής και πάλι στην Μαδρίτη, στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός και παράλληλα επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή ομάδα που παίζει στο 100% σε κάθε ματς, ενώ παίζουν άμυνα στο όριο και το κάνουν πολύ καλά. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε τι έχουμε μπροστά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στο 2-0, ώστε να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς στην Αθήνα. Ωστόσο, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά από την άλλη δεν ήταν και το καλύτερό μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και καλά, εάν θέλουμε να τελειώσει καλά το ματς και όχι τόσο κλειστά όπως το πρώτο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σλοβένος γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ