Καλάθης: Από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του!

Καλάθης: Από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του!

Ο Παναθηναϊκός είδε τον μεγάλο ηγέτη του Νικ Καλάθη να πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εμφανίσεις σε ολόκληρη την καριέρα του, έχοντας μόλις 1 βαθμό στο σχετικό σύστημα αξιολόγησης.

Απόψε (19/4) στη Μαδρίτη Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ανάγκη από τον καλό Νικ Καλάθη, ωστόσο ο 30χρονος γκαρντ βρέθηκε σε μια από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του!

Αρκεί να σημειώσουμε ότι σε 26 λεπτά συμμετοχής είχε μόλις 1 πόντο με 0/11 εντός παιδιάς και συγκεκριμένα 0/9 διποντα και 0/2 τρίποντα!

Επιπλέον ο Νικ είχε 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, αλλά και 3 λάθη, συγκεντρώνοντας μόλις 1 μονάδα στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή η παρουσία ήταν ανάλογη με την εμφάνιση στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του πρώτου αγώνα, όταν ο Καλάθης είχε γράψει 0/6 δίποντα και 1/5 τρίποντα, δηλαδή 2/11 σουτ. Στο σύνολο δηλαδή, σε επτά από τις οκτώ περιόδους των δύο πρώτων αγώνων της σειράς ο ομογενής πλέι μέικερ μέτρησε μόλις 1/22 σουτ, σε μια «εφιαλτική» παρουσία στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Ετσι με τον ηγέτη του ουσιαστικά «απόντα» ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε «λογικά» με το βαρύ 78-63 από την Ρεάλ που έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ