MVP των δεύτερων παιχνιδιών των πλέι οφ ο Πουαριέ

MVP των δεύτερων παιχνιδιών των πλέι οφ ο Πουαριέ

Ο Γάλλος σέντερ γκρέμισε τη φροντ λάιν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των δεύτερων αγώνων των πλέι οφ.

Στην Μπασκόνια και συγκεκριμένα στον Βενσάν Πουαριέ κατέληξε το βραβείο του MVP για τα δεύτερα παιχνίδια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Γάλλος σέντερ των Βάσκων κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, όπου η ομάδα του πέτυχε μια τεράστια νίκη, και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των δεύτερων αγώνων των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έμεινε στο παρκέ για 21:43 λεπτά, στα οποία είχε 14 πόντους με 6/6 δίποντα, ενώ παράλληλα είχε 15 ριμπάουντ, δύο ασίστ και 4 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μια σπουδαία εμφάνιση από τον Βενσάν Πουαριέ, που βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βενσάν Πουαριέ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των δεύτερων αγώνων στα πλέι οφ της Euroleague. Ο Γάλλος σέντερ της Μπασκόνια κυριάρχησε στο «break» των Βάσκων στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, με το οποίο η «οικοδέσποινα» του εφετινού φάιναλ φορ ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ