Ταβάρες: «Κλειδί η ενέργεια, τρομερός ο Καμπάτσο»

Ταβάρες: «Κλειδί η ενέργεια, τρομερός ο Καμπάτσο»

Ο θηριώδης σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τον συμπαίκτη του για την σπουδαία εμφάνισή του στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Έντι Ταβάρες, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 78-63.

Ο θηριώδης σέντερ της Βασίλισσας τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν με ενέργεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και αποθέωσε τον Φακούντο Καμπάτσο, για την σπουδαία του εμφάνιση.

Ο Ταβάρες, ωστόσο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του τρίτου παιχνιδιού, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και χρειάζεται πολλή δουλειά, προκειμένου η Ρεάλ να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η λέξη ήταν η ενέργεια. Παίξαμε με ενέργεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό ήταν το κλειδί. Ο Καμπάτσο μας έδωσε τρομερή ενέργεια και επιθετικότητα. Όμως, έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας, ένα ακόμη παιχνίδι για να νικήσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τη νίκη», ήταν τα λόγια του «γίγαντα» της «βασίλισσας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ