Λάσο: «Εχουμε πάρει αβαντάζ για την πρόκριση»

Λάσο: «Εχουμε πάρει αβαντάζ για την πρόκριση»

Ο προπονητής της Ρεάλ παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι πιο κοντά στο Φάιναλ φορ, ωστόσο παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος μέσα στην Αθήνα.

Η Ρεάλ κέρδισε τον Παναθηναϊκό εύκολα στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ και ο Πάμπλο Λάσο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Ο προπονητής των Μαδριλένων είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Ο κόσμος έδωσε φοβερή ώθηση. Όλοι οι παίκτες έκαναν σπουδαία δουλειά. Καταφέραμε να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι.

Νομίζω ότι για την ομάδα μιλάει όχι το 2-0, αλλά πόσες νίκες έχει κάνει στην Ευρωλίγκα συνολικά, απέναντι σε σπουδαίες ομάδες.

Έχουμε πάρει ένα αβαντάζ. Θα πάμε στην Αθήνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκεί, αλλά το ξέρουμε ότι είναι περίπλοκο και πολύ δύσκολο για μια ομάδα να τα καταφέρει εκεί.

Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και παίζει σπουδαία στην άμυνα. Όμως παίξαμε εξαιρετικά».

Για τον Καμπάτσο: «Ο Φάκου έχει την εμπιστοσύνη μας εδώ και 5 χρόνια. Έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ και φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο.

Είναι πολύ κομβικός παίκτης, αλλά πρέπει να δώσουμε εύσημα και στον Κοζέρ, στον Πρέπελιτς, στον Ρούντι, στον Κάρολ που βοήθησαν πολύ ώστε και εκείνος να φανεί περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ