Πρόβλημα ο Νικ Καλάθης, αμφίβολος με Ρεάλ Μαδρίτης!

Πρόβλημα ο Νικ Καλάθης, αμφίβολος με Ρεάλ Μαδρίτης!

Μεγάλη ανησυχία στον Παναθηναϊκό, αμφίβολος ο Καλάθης, ενόψει Ρεάλ: Ενιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη του και αποχώρησε από την προπόνηση!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το τρίτο στη σειρά των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Νικ Καλάθης αντιμετωπίζει πρόβλημα!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη και αποχώρησε. Προκαλώντας πονοκέφαλο στον Ρικ Πιτίνο και μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους των Πράσινων.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας η αποχώρηση ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Καλάθης έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ και παρότι οι εμφανίσεις του στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήταν αντίστοιχες του ταλέντου και της ποιότητάς του, η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω απαραίτητη./

Οπως έγινε γνωστό, ο Καλάθης θα εξεταστεί εκ νέου από ιατρικό τιμ αύριο, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, μιας και την Τρίτη υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι με τους Ισπανούς. Το τρίτο της σειράς, αλλά και σημαντικότερο όλων. Καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να «σκουπιστεί» από τη Ρεάλ. Και θέλει να της δείξει τη δύναμη του ΟΑΚΑ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν συμμερίζεται καθόλου τις ακραίες τοποθετήσεις διαφόρων για την παρουσία του Καλάθη στα δύο πρώτα ματς της σειράς με τους Μαδριλένους και είναι αυτονόητο ότι και τον στηρίζει και παραμένει το βασικό όπλο του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη μάχη με την ομάδα του Λάσο.

Οπως και να έχει, η κατάσταση του Καλάθη θα επανακτιμηθεί τη Δευτέρα και αφού ο διεθνής γκαρντ ακολουθήσει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ