Λάσο: «Κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο»

Λάσο: «Κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τη νίκη της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη βελτίωση που επέδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ με 89-82 και την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος είχαν καλύτερες επιλογές στην επίθεση, έβγαλαν ενέργεια στην άμυνα, είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους και έφτασαν στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε αυτές τις μέρες κάθε κατάσταση είναι σημαντική. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, κάποιες ανόητες επιλογές. Αλλά επιστρέψαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό. Με προβάδισμα 2-0 παίξαμε με μεγαλύτερη ηρεμία. Βρήκαμε τους κατάλληλους παίκτες στην επίθεση και στην άμυνα είχαμε καλή ενέργεια. Είναι εκπληκτικό που είμαστε στο Φάιναλ Φορ, δουλέψαμε γι αυτό όλη τη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλο το κλαμπ».

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες της Ρεάλ στο παρκέ στάθηκε και ο Φακούντο Καμπάτσο. «Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήταν όλη η ομάδα. Παίξαμε με ενέργεια, σκληρά, ήμασταν ενωμένοι και τα καταφέραμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ