Στο πόδι το ΟΑΚΑ: Αποθέωση για Καλάθη!

Στο πόδι το ΟΑΚΑ: Αποθέωση για Καλάθη!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Καλάθη, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του – Είναι ο ηγέτης του Τριφυλλιού και οι «πράσινοι» οπαδοί του έδειξαν την αγάπη τους.

Ο Νικ Καλάθης τις τελευταίες ημέρες άκουσε πολλά για τις κάκιστες εμφανίσεις του στα δύο πρώτα παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά απόψε έδωσε τα πάντα και προσπάθησε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά στο τέλος ο κόσμος του Τριφυλλιού αναγνώρισε την προσπάθειά του. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον χειροκρότησαν και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη τους. Ο Καλάθης άλλωστε είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και δύο άσχημα παιχνίδια δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο διεθνής γκαρντ στο αποψινό παιχνίδι είχε 17 πόντους με 3/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα, όντας για ακόμα μία φορά ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά του Καλάθη και με ένα ανεπανάληπτο standing ovation υποκλίθηκε στο μεγαλείο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ