Βόβορας: «Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μας»

Βόβορας: «Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μας»

Ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο, Γιώργος Βόβορας, μίλησε για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να «σκουπίστηκε» από τους Ισπανούς, αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε την αγαπημένη του ομάδα.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού στάθηκαν δίπλα στον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του και τους στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους. Στο χειροκρότημα των «πράσινων» οπαδών στάθηκε ο βοηθός του Αμερικανού τεχνικού, Γιώργος Βόβορας, ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μας χειροκρότησε, γιατί είδε μια ομάδα να δίνει την ψυχή της σε κάθε κατοχή. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όλοι έδωσαν μια κατάθεση ψυχής. Πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά ο κόσμος πάντα ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια μας».

Για το αν χάθηκε στο Game 1 η σειρά: «Καταρχήν συγχαρητήρια στη Ρεάλ, που δίκαια πήγε στο Final Four. Εμείς δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα στο πρώτο ματς, αλλά η Ρεάλ είχε στο 4ο δεκάλεπτο τη συγκέντρωση, την υπομονή και τον χαρακτήρα να πάρει το ματς με 7/10 δίποντα και 3/4 τρίποντα, κάτι που δείχνει την ποιότητα της ομάδας. Και να το παίρναμε, βέβαια, τίποτα δεν τελειώνει στο 1-0 και πάλι θα θέλαμε το κάτι παραπάνω».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά το 0-3: «Έχουμε τονίσει, ότι είχαμε την πίστη για το κάτι παραπάνω. Το 0-3 μας βαραίνει όλους, ο κόσμος όμως είδε ότι παλέψαμε για κάθε κατοχή. Όταν κάνεις μια τρομερή άμυνα στα 23″ και δέχεσαι καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, τότε έρχεται κι άλλη πίεση. Παλέψαμε να το πάμε σε 4ο παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει απλά να δούμε τα λάθη και να πάμε για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ