«Συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς»

«Συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τεόντοσιτς»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς φέρεται να συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το καλοκαίρι.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και τα σενάρια γύρω από την επιστροφή του στην Ευρώπη ολοένα και πληθαίνουν. Ο Σέρβος σταρ που φέτος αγωνίστηκε στους Κλίπερς φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκειμένου να γυρίσει στη ρώσικη Αρκούδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «encestando.es», ο Σέρβος γκαρντ έχει ήδη δώσει τα χέρια με την «ομάδα του στρατού», στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2017 και θα επιστρέψει μετά το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς ο Τεόντοσιτς είχε πολλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, όμως προτίμησε να μείνει ανενεργός και τις απέρριψε. Ο Σέρβος προτίμησε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να είναι διαθέσιμος για την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Επίσης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει την επιστροφή του Τεόντοσιτς και για άλλον έναν λόγο, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Νάντο Ντε Κολό είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ