Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να με διώξετε, εκτός αν συμβεί κάποιο θαύμα»

Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να με διώξετε, εκτός αν συμβεί κάποιο θαύμα»

Την ώρα που αρκετές κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θέλουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο τους, ο ίδιος παρουσιάζεται αινιγματικός αναφορικά με το αν παραμείνει και του χρόνου στην τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όμως τελικά «λύγισε» και με 3-1 νίκες οι Τούρκοι πέρασαν στο final-4.

Μετά το τέλος του τέταρτου ματς που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Κώστα Σλούκα με 99-82, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στο μέλλον του στον λιθουανικό πάγκο, χωρίς πάντως να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Συγκεκριμένα Σάρας ερωτήθηκε στην συνέντευξή τύπου για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του για να απαντήσει: «Πρέπει να με διώξετε από εδώ και με τα δύο πόδια, εκτός αν συμβεί κάποιο θαύμα».

Παράλληλα, ο Γιασικεβίτσιους ανέλαβε την ευθύνη των ηττών σχολιάζοντας: «Έχω ένα περίεργο συναίσθημα βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Νομίζω ότι δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας στην σειρά. Στο μυαλό μου έχουν ¨κολλήσει» τα μόνο έξι φάουλ σε δύο δεκάλεπτα. Αλλά μετά από όσα περάσαμε, η σεζόν στην Εuroleague ήταν εντυπωσιακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ