Μπουρούσης: «Ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final 4 αν είχε από την αρχή τον Πιτίνο»

Μπουρούσης: «Ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final 4 αν είχε από την αρχή τον Πιτίνο»

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρικ Πιτίνο και επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final 4 αν τον είχε τον Αμερικανό κόουτς από την αρχή της σεζόν.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας, αν ο Ρικ Πιτίνο ήταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο έμπειρος άσος τόνισε ότι ο Αμερικανός είναι σκληρός, έξυπνος και καλός διαχειριστής, χαρακτηρίζοντας άδικο ότι το 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αν ο Πιτίνο ήταν από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final 4. Το έδειξε στους τέσσερις μήνες που ήταν στην ομάδα. Φαίνεται σκληρός, είναι έξυπνος, είναι και καλός διαχειριστής. Δεν τον έχω γνωρίσει, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, τι βλέπω σας λέω.

Είναι λίγο άδικο το 3-0. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το Game 1 και θα βλέπαμε διαφορετική σειρά. Στο τρίτο ματς που έχασε ήταν πάλι κοντά στο σκορ. Δυο πικ-εν-ρολ, μια άμυνα. Δυστυχώς, όταν πάει το παιχνίδι εκεί, κοντά στο σκορ, θα κερδίσει ο πιο τυχερός και ο πιο συγκεντρωμένος. Η Ρεάλ θα αγχωνόταν αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε το πρώτο ματς. Επίσης ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με διαφορετικό αέρα, δεν θα είχε άγχος στο δεύτερο παιχνίδι και μπορεί να του έβγαινε θετικά. Έτσι θα ήταν εντελώς διαφορετικό στο ΟΑΚΑ. Έκανε τρομερό comeback ο Παναθηναϊκός, δείχνει ότι μπορεί αλλά λείπει η λεπτομέρεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ