Αγωνία στη Φενέρμπαχτσε για τον Ντατόμε

Αγωνία στη Φενέρμπαχτσε για τον Ντατόμε

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει το το Final Four της Ευρωλίγκας κάνει ο Λουίτζι Ντατόμε, μετά τον τραυματισμό που είχε στο ματς με τη Νταρουσάφακα.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε χθες (28/4) μια άνετη νίκη επί της Νταρουσάφκα εκτός έδρας για το τουρκικό πρωτάθλημα με σκορ 87-72, παραμένοντας στην κορυφή, με ρεκόρ 22-3.

Ομως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρειάστηκε να… πληρώσει ένα τίμημα καθώς είδε τον Λουίτζι Ντατόμε να τραυματίζεται.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός φόργουορντ τραυματίστηκε στη γάμπα και όπως φαίνεται στο βίντεο έδειξε να πονά έντονα, ενώ χρειάστηκε να πέσει και στο παρκέ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας τη Δευτέρα (29/4), ο Ντατόμε έχει ξεκινήσει ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας χωρίς πάντως να γίνει γνωστό το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης.

Λογικά δεν πρόκειται για κάποιον ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό, όμως όπως και να ‘χει με τη διεξαγωγή του Final-4 της Ευρωλίγκας να έχει οριστεί σε περίπου δύο εβδομάδες (17-19 Μαΐου) η αγωνία για τους Τούρκους δεν παύει να υπαρχει.

Θυμίζουμε οτι στον έναν ημιτελικό της Βιτόρια (17/5) η Φενέρ θα αντιμετωπίσει είτε την Αναντολού Εφές, είτε με Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ